Profikupa - 2016.
Írta: apataki - Dátum: 2016/05/25 13:41

Profi Kupa 2016

 

2016.05.20-án Kazincbarcikán, a BorsodChem Létesítményi Tűzoltóságának szervezésében rendezte Szövetségünk a Profi Kupa Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságot.

A tornára 8 létesítményi tűzoltóság csapata valamint vendégként a Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltóság nevezett, azonban az ő eredményük a végső sorrendben nem számított.

A meccsnapot borongós, hűvös hetek előzték meg, de péntekre gyönyörű napsütéses időre ébredtünk, az előkészületek rendben, a tervek szerint lezajlottak, minden adott volt egy remek hangulatú focibajnokság lebonyolítására.

A csapatok és kísérőik éltek is a lehetőséggel - a messziről érkezők már előző este megalapozták a hangulatot és ismerkedtek a helyi nevezetességekkel – és a bajnokság ideálisan kezdődött.

A délelőtt folyamán a csapatokat és kísérőiket zsíros kenyérrel, pogácsával, kávéval és üdítővel, a „szolgálatban nem lévőket” helyi főzésű csapolt sörrel vendégelték meg a szervezők. Ebédre megérkezett a tartalmas babgulyás, azonban a csoportküzdelmekből továbbjutott csapatoknak még az elődöntőkre kellett koncentrálniuk.

Az elődöntők párosításai voltak:

Atomix – BorsodChem

VÉD-SZ – Rossi Boys

A döntőt az Atomix és a VÉD-SZ csapata játszotta.

Idén kemény küzdelmekben, izgalmas meccseken, jelentős sérülés nélkül, ragyogó időben és rendkívül jó hangulatban dőlt el a PROFI KUPA.

A nap végén az alábbi eredmények születtek.

  1. VÉD-SZ Kft.
  2. ATOMIX Kft.
  3. BorsodChem Zrt. Létesítményi Tűzoltóság

Legjobb játékos: Szurma Péter (VÉD-SZ Kft.)

Legjobb kapus: Pál István (BorsodChem Zrt.)

Gólkirály: Páró Csaba (BorsodChem Zrt.)

Különdíjban részesült a Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltóság csapata.

A díjakat Klement Tibor a BorsodChem EBK főosztályvezetője adta át.

Az első három helyezett és különdíjasok a kupák mellett a BorsodChem egy-egy ajándékcsomagját is átvehették.

Külön öröm, hogy a sportszerű küzdelmek mellett jutott idő és energia baráti beszélgetésekre, egy-egy korsó sör elfogyasztására is.

 

Reméljük jövőre is ilyen remek napot tölthetnek el kollégáink együtt!

Gratulálunk minden résztvevő csapatnak!

 

Stefán Ádám, BorsodChem

Képek: ITT