Profi Kupa - 2019.
Írta: apataki - Dátum: 2019/04/11 12:43

Az idei évben ismét megrendezésre került a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Kispályás Labdarúgó Bajnoksága, ezúttal Pakson az ASE sportpályán.

A május 16.-ai jó idővel kiteljesedhetett az ország létesítményi tűzoltóinak focista versenyszelleme, melyben az Atomerőmű tűzoltói is lelkesen küzdöttek és ezzel több díjat is bezsebeltek. A versenyt minden évben a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége szervezi, melyhez a támogatást és a helyszínt idén az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. biztosította, míg a lebonyolításban és az ellátásban az ATOMIX Kft. is segített. Az ország minden részéről érkeztek csapatok, hogy lábtechnikájukat megvillanthassák, és győzelmet arassanak egymás felett.

Az eseményt Bana János az MVM PA Zrt. Védelmi Főosztály főosztályvezetője és Pesztericz Rajmund az Atomerőmű Tűzoltóság parancsnoka nyitotta meg. A hét csapat körmérkőzéssekkel csapott össze, párhuzamosan két pályán lebonyolítva a versenyt. A mindenre elszánt, ugyanakkor kollegalitásban és sportszerűségben jeleskedő csapatok közül a diadalt a BorsodChem Zrt. tűzoltói aratták le, akik mellé a dobogóra második helyezettként, komoly küzdelmeket kiállva az Atomerőmű tűzoltói állhattak fel. A két éllovashoz csatlakozott a Szegedi Continental létesítményi csapata harmadikként.

Az esemény végén a díjakat a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetségének elnöke, Udvardi Sándor úr adta át, külön jutalmazva a legsportszerűbb csapatot (FER Algyő), a legjobb kapust (Csoknyai Balázs-Atomix Kft.), a legjobb mezőnyjátékost (Szurma Péter-VÉD-SZ Kft), valamint a gólkirályt (Kovács Péter-BorsodChem Zrt.). Az ATOMIX Kft. Tűzoltási és Kárelhárítási Szakágazatot Kepics László, Kovács István, Rompos Norbert, Szintai László, Csoknyai Balázs, Hudák Zoltán, Szili Lajos, Szabó Tamás, Szintai Ferenc, Wolf István és Suplicz István képviselték.

 

A profi kupáról készült képek megtekinthetők: ITT