Közgyűlés és szakmai nap Tiszaújvárosban
Írta: apataki - Dátum: 2012/05/18 11:27

 Közgyűlés és szakmai nap Tiszaújvárosban


Szakmai nappal egybekötött éves közgyűlését tartja május 15-én és 16-án Tiszaújvárosban a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége (LTSZ). A közgyűlés elé kerülnek többek között az elmúlt év tevékenységét ismertető beszámolók, előterjesztik az idei évre kidolgozott munkaprogramot és a költségvetés tervezetét, emellett új alelnököt is választanak a küldöttek. 
A rendezvényen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot Fülep Zoltán tű. ezredes, a Tűzoltósági Főosztály vezetője képviseli, aki a közgyűlést követő szakmai nap elején a létesítményi tűzoltóságok katasztrófavédelem rendszerében betöltött helyéről és szerepéről tart előadást. Az ezredes érinti a témakörben megjelent kormányrendeletet és főigazgatói intézkedést, valamint képet ad a létesítményi tűzoltóságok mentő tűzvédelem rendszerében játszott szerepéről, valamint az újabb létesítményi tűzoltóságok beazonosításáról szóló terveket is felvázolja.

A szakmai napon a házigazda Tiszaújvárosi Tűzoltó és Műszaki Mentő Kft. mutatkozik be, majd a második napon hazai és külföldi – olasz, horvát, stb. – előadók tartanak előadásokat és technikaieszköz-bemutatókat.

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás:  http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=szervezet_hirek&hirid=1100